Gå til forsiden av matoppskrift.no



Kalorier, allergener og næringsinnhold i Kyllingfilet med fersken- og estragonsaus

Allergener som er registrert i oppskriften

Allergenet Melk som forekommer i ingrediensen creme fraiche

Må leses før man lager oppskriften

  • Har du allergi for noe skal du alltid sjekke pakningen på ingrediensen du bruker.
  • Mine data er bare beregnet brukt som en veiledning og hjelp.
  • Ingredienser her som har allergener er for det meste generelle ingredienser, ikke spesifisert produsent
  • Teksten Spor av viser at allergenet kan forekomme i ingrediensen men ikke nødvendigvis. Her må man sjekke pakningen.
Klikk og les her om du har allergier og skal lage oppskriften.

Viktig!
Ønsker du å bruke allergen og næringsinformasjon fra min nettside? Les her:
Mer info om bruk og kopiering av informasjon på nettstedet www.matoppskrift.no




Rask og forenklet oversikt over næringsinnhold, energifordeling og pris på oppskriften

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhetEnergiprosent
Kalorier96,63540,04Kcal
Protein13,3774,72gram55,34
Karbohydrat2,1612,07gram8,94
Kostfiber0,211,17gram0,43
Fett2,8015,65gram26,07
Alkohol9,2
Mettet fett1,578,77gram
Salt0,120,68gram
Pris på oppskriftenKr 9,46Kr 52,87.-
Hele oppskriften veier2 236 gr totalt

Annonse

Viser først over her det viktigste næringsinnhold pr 100 gram av oppskriften som den er beskrevet på oppskriftssiden. Under vises det opp til 44 forskjellige beregnede verdier.

Om disse verdiene, beregning og bruk.
  • Verdiene for protein er fargekodede, med grønn for under 3 gram pr porsjon og rød over.
  • Disse verdiene blir beregnet med data fra mine databaser som inneholder alle ingredienser med næringsverdier.
  • Når ingredienser oppdateres vil og verdiene her bli oppdatert automatisk. Det samme gjelder om oppskriften forandres.
  • Det vil og legges til nye verdier når det blir aktuelt.
  • Om du vil bruke disse dataene på din egen nettside eller i annen forbindelse, så krever jeg en klikkbar link tilbake for nettsider. For trykk skal det oppgis kilde etter vanlige vilkår. For profesjonell bruk tar du kontakt med meg før bruk av disse dataene.
  • Opparbeiding av mine databaser og utvikling av disse beregningene har tatt åresvis og er mitt livsverk. Jeg har opplevd at andre stjeler, kopierer og indekserer disse. Flere har fått lov til det, og det koster ingenting å spørre om lov først. Jeg er ikke vanskelig.
  • Dokumentasjon og forklaring på utregninger finner dere på denne siden: Forklaring på utregning av næringsinnhold på matoppskrift.no sine nettsider

Gå tilbake til oppskriften Kyllingfilet med fersken- og estragonsaus her


Om du selv vil justere oppskriften og se påfølgende forandringer i næringsinnhold, så bruk min tallerkenfunksjon.
Klikk denne.




Kyllingfilet med fersken- og estragonsaus.
Fotograf: Kylling.no

Annonse

Fullt og utvidet næringsinnhold for 100 gram av oppskriften på Kyllingfilet med fersken- og estragonsaus

NavnVerdiEnhet% av daglig behov
Kilojoule404,91Kj4,7%
Kalorier96,40Kcal4,8%
Protein13,37gram26,7%
Fett2,80gram4,0%
Mettede fettsyrer1,57gram7,8%
Transumettede fettsyrer0,08gram0,3%
Enumettede fettsyrer0,68gram2,3%
Flerumettede fettsyrer0,16gram1,1%
Kolesterol36,68mg12,2%
Omega 3 fettsyrer0,01gram0,5%
Omega 6 fettsyrer0,09gram3,7%
Karbohydrater totalt2,16gram0,7%
Stivelse0,00gramN/A
Kostfiber0,21gram0,7%
Mono/disakkarider2,03gram2,3%
Laktose (melkesukker)0,17gramN/A
Fruktose(fruktsukker)0,00gramN/A
Alkohol vekt/100 g1,27gramN/A
Alkohol vol %1,59%N/A
Beta_karoten11,99mcgN/A
Retinol2,81mcg0,4%
Vitamin_A23,48RAE2,9%
Vitamin_D0,07mcg0,7%
Vitamin_E0,44mg4,8%
Vitamin_B10,12mg9,6%
Vitamin_B20,09mg6,4%
Niacin7,76mg45,7%
Vitamin_B5 Pantotensyre0,00mg0,1%
Vitamin_B6 Pyridoksin0,46mg32,7%
B9 Folat7,23mcg2,4%
Vitamin_B120,29mcg14,4%
Vitamin_C Ascorbinsyre1,96mg2,6%
Vitamin_K Fyllokinon0,00mcg0,0%
Kalsium11,90mg1,5%
Jern0,31mg3,1%
Natrium48,63mg2,0%
Beregnet salt av Natrium0,12gram2,4%
Kalium247,67mg7,5%
Magnesium20,35mg6,8%
Sink0,31mg3,4%
Selen4,45mcg8,1%
Kopper0,03mg2,8%
Fosfor158,58mg26,4%
Jod4,09mcg2,7%




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!