Feta-gryte

     Oppskriften er lett å tilberede Lett
     Oppskriften har fått 4,5 poeng i snitt fra dere av 6 mulige. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1kgpaprika, flådd og skåret i strimler
5stksjalottløk
3feddhvitløk
olivenolje
4stkflådde tomater
1dashnykvernet pepper
hakket storpersille
fetaost
yoghurt naturell
Næringsinnhold: Les forklaring!
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj.
Kcal: 25,81194,509,7 %
Fett: 0,312,34 gr3,3 %
Protein: 1,007,54 gr15,1 %
Karbo: 3,9029,39 gr9,8 %
Fiber: 1,7112,89 gr43,0 %
Mettet fett: 0,060,45 gr2,3 %
Salt: 0,010,08 gr1,6 %
Hele oppskriften veier 1507,2 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!
Pr 100 gram: Kr.3,69 .-
Pris 2 porsjonerKr. 55,62 .-
Pris pr porsjon Kr 27,81 .-

Se din tallerken

Vis fullt næringsinnhold




Fremgangsmåte:



NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Grovhakk løk og hvitløk og fres det litt i oljen. La det surre sammen med de grovdelte tomatene i 10 minutter. Pepre godt.

Ha i paprikaen og varm opp. La det putre et par minutter og ha i osten smuldret eller i terninger, og persillen. Server straks med godt brød til, samt yoghurt naturell.


Del oppskriften på:

Følg meg på

Sett karakter på oppskriften

1 2 3 4 5 6


Fakta og kilder
Kilde:
Innlagt:
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Prøv en lignende oppskrift
Les mer om Vegetarisk couscous hos oss.
Les mer om Gryte a la Tunis hos oss.

Klikk her for webversjonen av oppskriften.

Tjenesten er en del av klikk.no

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Finn meg på Google+.....