Feta-gryte

     Oppskriften er lett å tilberede Lett
     Oppskriften har fått 4,5 poeng i snitt fra dere av 6 mulige. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1kgpaprika, flådd og skåret i strimler
5stksjalottløk
3feddhvitløk
olivenolje
4stkflådde tomater
1dashnykvernet pepper
hakket storpersille
fetaost
yoghurt naturell
Næringsinnhold: Les forklaring!
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj.
Kcal: 25,81194,509,7 %
Fett: 0,312,34 gr3,3 %
Protein: 1,007,54 gr15,1 %
Karbo: 3,9029,39 gr9,8 %
Fiber: 1,7112,89 gr43,0 %
Mettet fett: 0,060,45 gr2,3 %
Salt: 0,010,08 gr1,6 %
Hele oppskriften veier 1507,2 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!
Pr 100 gram: Kr.3,69 .-
Pris 2 porsjonerKr. 55,62 .-
Pris pr porsjon Kr 27,81 .-

Se din tallerken

Vis fullt næringsinnhold




Fremgangsmåte:



NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Grovhakk løk og hvitløk og fres det litt i oljen. La det surre sammen med de grovdelte tomatene i 10 minutter. Pepre godt.

Ha i paprikaen og varm opp. La det putre et par minutter og ha i osten smuldret eller i terninger, og persillen. Server straks med godt brød til, samt yoghurt naturell.


Del oppskriften på:

Følg meg på

Sett karakter på oppskriften

1 2 3 4 5 6


Fakta og kilder
Kilde:
Innlagt:
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Prøv en lignende oppskrift
Les mer om Rustikk grønnsaksgryte hos oss.
Les mer om Deilig gryte med rotgrønnsaker hos oss.

Klikk her for webversjonen av oppskriften.

Tjenesten er en del av klikk.no

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Finn meg på Google+.....