Feta-gryte

     Oppskriften er lett å tilberede Lett
     Oppskriften har fått 4,5 poeng i snitt fra dere av 6 mulige. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Ingredienser
Porsjoner
1kgpaprika, flådd og skåret i strimler
5stksjalottløk
3feddhvitløk
olivenolje
4stkflådde tomater
1dashnykvernet pepper
hakket storpersille
fetaost
yoghurt naturell
Næringsinnhold for 100 gram

Pris:........... Kr 3,69
Kalorier:.... 25,81 kcal
Fett:............... 0,31 gr
Protein:......... 1,00 gr
Karbo:......... 3,90 gr



Fremgangsmåte:
Grovhakk løk og hvitløk og fres det litt i oljen. La det surre sammen med de grovdelte tomatene i 10 minutter. Pepre godt.

Ha i paprikaen og varm opp. La det putre et par minutter og ha i osten smuldret eller i terninger, og persillen. Server straks med godt brød til, samt yoghurt naturell.


Del oppskriften på:

Følg meg på

Sett karakter på oppskriften

1 2 3 4 5 6


Fakta og kilder
Kilde:
Innlagt:
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Prøv en lignende oppskrift
Les mer om Grønnsakstuing hos oss.
Les mer om Deilig gryte med rotgrønnsaker hos oss.

Klikk her for webversjonen av oppskriften.

Tjenesten er en del av klikk.no

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Finn meg på Google+.....