Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Åpen sjømatpai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlhvetemel
0,5dlrevet sveitserost
1krmsalt
125grsmør eller margarin
2sskaldt vann
2dlcremé fraîche (evnt.seterrømme)
0,5dlstrimlet purre
2sshakket dill
Ca 2,5ssgod rogn
500grreker m/skall
1boks(er)blåskjell
1boks(er)krabbe
250grasparges (evnt. boks)
100grsukkererter (evnt.grønne bønner)
100grminimais (evnt. 2-3 hardkokte egg)
dill til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Åpen sjømatpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier163,593 560,54593,42Kcal
Protein13,42292,0948,68gram
Karbohydrat6,34137,9923,00gram
Kostfiber0,7416,112,68gram
Fett9,23200,8933,48gram
Mettet fett5,31115,5719,26gram
Salt0,7616,572,76gram
Pris på oppskriftenKr 9,74Kr 211,99Kr 35,33.-
Hele oppskriften veier2 177 totalt2 177 pr porsj363 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Elt deigen raskt sammen og la den hvile i kjøleskap en time. Kjevle ut og kle en springform med deigen. Den skal gå godt opp på kantene. Stek paiskallet ca 20 minutter i 200 C varm ovn. La det avkjøle.

Rør sammen cremé fraîche, hakket purre, dill og rogn. Fordel det i paibunnen. Gjør i stand øvrige ingedienser. Forvell de grønnsakene som trenger det. La alt renne godt av. Fordel alt pent i paiskallet. Pynt med dill og rogn til slutt.

Serveres med mer rømme og gjerne varme toast til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12520)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.