Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Åpen sneglelasagne




Ingredienser

4 porsjoner

12 plater lasagne
12 kongesnegler
1 dl hvitvin

Sauce Vierge:
8 ss sauce vierge-basis (se egen oppskrift: Sauser)
4 tomater
1 ss finhakket oliven
1 ss kapers
4 ss kryddergrønt
nykvernet svart pepper



Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Damp kongesneglene i hvitvin under lokk i 7 minutter. Ta ut sneglene og legg dem til side. Kok kokekraften inn til en tredjedel og bland inn Sauce Vierge-basisen.

Skjær et kryss i tomatene, ha dem 10 sekunder i kokende vann, avkjøl i kaldt vann og flå av skinnet. Del dem i fire og fjern steinene. Finhakk oliven. Grovhakk kapers.

Lirk sneglene ut av husene med en hummergaffel. Skjær vekk og kast lokket, det vil si den stive undersiden av sneglene. Del resten i fire biter. Legg sneglene, tomater, oliven, kapers og kryddergrønt i sausen. Kok opp og kvern pepper i.

Kok lasagneplatene i 2-3 minutter om de er ferske, 10-12 om de er tørkede. Legg en plate i bunnen av en dyp tallerken, fordel litt saus og snegler over, legg en ny plate over, ha på mer saus og snegler, legg så en plate på toppen og ha resten av sausen over til slutt.

Server med hvitt brød som du dypper i sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7666)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.