Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ærfugl i tomatsaus




Ingredienser

4 porsjoner

500 g ærfugl bryst
2 løk
8 friske salvie blader
500 g flådde tomater
2 ss olivenolje
salt og pepper


Annonse


Fremgangsmåte:

Skjær løk i ringer. Salvie bladene skylles og snittes i strimler. Tomatene helles til avdrypping. Oljen varmes i en gryte, og løken surres. Salvie og tomater tilsettes, krydres med salt og pepper og røres grundig, så tomatene blir most noe. Deretter innkokes sausen lett i 30 minutter ved svak varme under lokk.

Kjøttet skjæres i strimler på ca. 1 cm. Kjøttet stekes i rikelig smør på en panne. Når kjøttet er gjennomstekt, tilsettes tomatsausen, som surrer et øyeblikk. Retten etterkrydres om nødvendigt og serveres straks. Serveres med pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 15442)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.