Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Øllebrød 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5literøl. Gjerne eksport
2stkeggeplommer
0,5dlfløte
2dlsukker
nellik
brød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Øllebrød 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,34462,31Kcal
Protein0,813,55gram
Karbohydrat14,9865,74gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett1,637,15gram
Mettet fett0,863,77gram
Alkohol3,93 %
Salt0,010,06gram
Pris på oppskriftenKr 8,17Kr 35,86Kroner
Hele oppskriften veier1 756 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp øl og sukker, ta gryten av varmen. Pisk inn eggeplommene. Skum godt av.

Brødet rives og brunes på panne i litt smør og sukker. Tilsett en tanke finstøtt nellik. Når massen er godt stekt trykkes den ned i kopper eller glass som ikke er for store. Så hvelves de på fat og serveres til øllebrødet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2414)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.