Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Øllebrød 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
125grbrødrester
1litervann
5dløl
1dlsukker
2dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Øllebrød 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier92,20439,79Kcal
Protein1,245,91gram
Karbohydrat9,3644,65gram
Kostfiber0,432,05gram
Fett4,6622,23gram
Mettet fett2,7313,02gram
Alkohol1,00 %
Salt0,060,28gram
Pris på oppskriftenKr 2,27Kr 10,83Kroner
Hele oppskriften veier1 908 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær opp brødrestene i biter og legg de i bløt i vannet i en time. Kok så opp vannet og la det koke i en time under lokk. Sil suppen. Tilset øl og sukker i den avsilte suppen. Kok opp og server med pisket fløte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3803)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.