Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Øllebrød fra Vest Agder




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2literhjemmelaget øl
2stkeggeplommer
0,5dlsøt fløte
2dlsukker
brød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Øllebrød fra Vest Agder med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79,38298,40Kcal
Protein0,652,44gram
Karbohydrat10,4439,25gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett1,274,77gram
Mettet fett0,672,52gram
Alkohol3,37 %
Salt0,020,06gram
Pris på oppskriftenKr 4,64Kr 17,44Kroner
Hele oppskriften veier2 256 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ølet kokes først med sukkeret, ta gryten av varmen. De sammenpiskede eggeplommene røres inn under kraftig pisking. Skal skummes godt.

Brødet skjæres ikke, men rives på rivjern og brunes på panne i litt smør og sukker. Tilsett en tanke finstøtt nellik. Når massen er godt stekt trykkes den ned i kopper eller glass som ikke er for store. Så hvelves de på fat og serveres til øllebrødet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14181)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.