Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ølsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2halvflaske(r)pils
6stkvårløker
Ca 2,5sssmør
1literkraft eller buljong
2dlseterrømme
Ca 3,5stkeggeplommer
gurkemeie
hvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ølsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78,12273,32Kcal
Protein1,063,71gram
Karbohydrat1,615,63gram
Kostfiber0,070,24gram
Fett6,4922,71gram
Mettet fett3,8013,29gram
Alkohol1,27 %
Salt0,582,03gram
Pris på oppskriftenKr 3,27Kr 11,44Kroner
Hele oppskriften veier2 099 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres strimlet vårløk myk i smøret. Hell buljong og pils i kjelen. La det putre under lokk i ca 20 minutter.

Pisk sammen seterrømme og eggeplommer. Visp inn litt suppe og ell deretter alt i kjelen under kraftig pisking. Smak til med gurkemeie og hvit pepper. Server den i varme tallerkener.

Denne suppen passer godt som forrett foran en hovedrett av den kraftige sorten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13873)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.