Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ørretgryte med pestotoast




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3ssolivenolje
2stkløk i båter
2feddhvitløk, finhakket
4dlhvitvin, tørr
Ca 4,5stkpoteter i båter
1stkrød paprika i strimler
1stkgrønn paprika i strimler
1stkpurre i ringer
700grørretfilet, skinn og beinfri i store terninger
1dashsalt
1dashpepper
200grrensede reker
noen nydampede blåskjell

Pesto:

40grbasilikum og persille, hakket
25grpinjekjerner eller hakkede peanøtter
1feddhvitløk
1dlolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
50grparmesan, reven


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Skalldyr
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ørretgryte med pestotoast med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,80929,96Kcal
Protein8,2155,01gram
Karbohydrat4,4729,95gram
Kostfiber0,916,10gram
Fett8,4856,82gram
Mettet fett1,5910,65gram
Alkohol1,42 %
Salt0,251,68gram
Pris på oppskriftenKr 8,56Kr 57,35Kroner
Hele oppskriften veier2 680 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres løk i olje eller smør til den mykner. Tilsett hvitløk.

Hell i vin, ha i potetbåter og la det få småputre 6-8 minutter. Tilsett paprika og purre, og la alt få koke med et par minutter. Legg i fisketerningene.

Nå skal gryten/pannen trekke på kokepunktet til fisken er ferdig. Smak til med salt og pepper, og tilsett blåskjell og reker like før retten skal serveres.

Drypp noen dråper olivenolje på baguettskiver. Smør/pensle pesto på og dryss over ost. Du kan også bruke ferdigkjøpt pesto fra glass hvis du ikke har tid å lage den selv. Settes på bakebrett og stekes i 225 C varm ovn til helt sprø. Serveres varme til fiskegryten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11686)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.