Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ørretkabaret




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kghel ørret eller 6 dl renset kald, kokt ørret
2stkegg, hardkokte i skiver
100grreker, renset
klippet dill
9plate(r)gelatin
0,75litersilt fiskekraft


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ørretkabaret med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85,55318,65Kcal
Protein10,7740,12gram
Karbohydrat0,020,07gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett4,7117,54gram
Mettet fett1,023,80gram
Salt0,371,36gram
Pris på oppskriftenKr 7,03Kr 26,18Kroner
Hele oppskriften veier1 490 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og kok fisken, del den i biter.

Bløtlegg gelatinen i kaldt vann ca 10 min. Varm opp litt av fiskekraften og rør gelatinen ut i den. Bland den med resten av kraften.

Hell et tynt lag fiskegelé i bunnen av en avlang form. Legg fisk, reker, egg og dill oppå, og fyll så opp med fiskegelé.

Sett kabareten i kjøleskap til den stivner, 3-4 timer.

Server med kokte poteter, grønn salat og rømmedressing.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11687)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rakfisk enkel.Rakfisk enkel.
Denne retten har 130,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.