Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ørretpostei med gressløksaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grrøkt ørretfilet
100grfersk ørretfilet
1tssmør
0,25tssalt
0,5tshvit pepper
0,5dlkremfløte
salat
dill
4skive(r)sitron

Gressløksaus:

4ssrømme, 20%
1ssgressløk, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ørretpostei med gressløksaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier230,34248,91Kcal
Protein13,2614,33gram
Karbohydrat1,231,33gram
Kostfiber0,420,45gram
Fett19,0620,60gram
Mettet fett8,789,49gram
Salt1,521,65gram
Pris på oppskriftenKr 13,62Kr 14,72Kroner
Hele oppskriften veier432 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fire tynne skiver av den røkte ørreten. Resten av ørreten, både den ferske og den røkte, males og moses gjennom en sikt. Farsen eltes med kaldt smør og krydder. Spe fløten inn, litt etter litt.

Posteien sprøytes på tallerken. Den røkte ørretskiven legges rundt posteien.

Gressløksausen lages av rømme og finhakket gressløk. Anrett på salatblad med dill og sitron ved siden av posteien.

Tynne skiver loff serveres til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11690)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.