Østerrisk potetsalat


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
800grpoteter
1bunt(er)vårløk
2stkpurrer
2feddhvitløk
0,5bunt(er)purre
1tsdijonsennep
1,5ssolje
2tseddik
1dashsalt
1dashpepper


Fremgangsmåte:

Skrell og kok potetene. Rens og skjær vårløk og purrer i skiver.
Skjær de varme poteter i skiver eller terninger. Bland poteter, purrer og vårløk. Tilsett finhakket hvitløk og fintklippet purre. Rør dressingen sammen og hell den over den lune potetsalat.
Salaten kan lages klar dagen før.

Tips:
Passer til: kjøtt- og fjærkreretter eller grillet kjøtt


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22386)
Kategori: Salat
Land: Østerrike

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 57,64 Kcal
Protein 1,72 g
Fett 1,14 g
Karbo 9,07 g
Pris 3,33.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!