Østerrisk potetsalat

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
800grpoteter
1bunt(er)vårløk
2stkpurrer
2feddhvitløk
0,5bunt(er)purre
1tsdijonsennep
1,5ssolje
2tseddik
1dashsalt
1dashpepper

Fremgangsmåte:

Skrell og kok potetene. Rens og skjær vårløk og purrer i skiver.
Skjær de varme poteter i skiver eller terninger. Bland poteter, purrer og vårløk. Tilsett finhakket hvitløk og fintklippet purre. Rør dressingen sammen og hell den over den lune potetsalat.
Salaten kan lages klar dagen før.

Tips:
Passer til: kjøtt- og fjærkreretter eller grillet kjøtt

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 57,64 Kcal
Protein 1,72 g
Fett 1,14 g
Karbo 9,07 g
Pris 3,33.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Oppskriften har hatt 4467 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,5 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22386)

Ekstra info

Kategori: Salat
Land: Østerrike



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!