Østerrisk potetsalat

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
800grpoteter
1bunt(er)vårløk
2stkpurrer
2feddhvitløk
0,5bunt(er)purre
1tsdijonsennep
1,5ssolje
2tseddik
1dashsalt
1dashpepper

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 57,64 Kcal
Protein 1,72 g
Fett 1,14 g
Karbo 9,07 g
Pris 3,33.- kr

Fremgangsmåte:

Skrell og kok potetene. Rens og skjær vårløk og purrer i skiver.
Skjær de varme poteter i skiver eller terninger. Bland poteter, purrer og vårløk. Tilsett finhakket hvitløk og fintklippet purre. Rør dressingen sammen og hell den over den lune potetsalat.
Salaten kan lages klar dagen før.

Tips:
Passer til: kjøtt- og fjærkreretter eller grillet kjøtt



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Salat
Land: Østerrike

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Oppskriften har hatt 5159 lesere totalt.
Oppskriften har fått 5,2 poeng totalt (av max 6) fra 4 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22386)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!