Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Østerrisk skinkepai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grfett bacon
600grsvinekjøtt
150grkalve- eller oksekjøtt
2stkløk
4sssmør
75grbrødrasp
1,25dlmelk
1sspersille, hakket
1dashsalt
1dashpepper
1tssennep, fransk
Ca 1,5tspaprika

Paideig:

200grmel
litt salt
1ssolje
vann
1stkegg til pensling


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Sennep
Spor-av-melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Østerrisk skinkepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier200,42844,61Kcal
Protein13,8358,28gram
Karbohydrat12,1851,33gram
Kostfiber1,034,34gram
Fett10,4844,17gram
Mettet fett4,7820,14gram
Salt0,512,15gram
Pris på oppskriftenKr 8,64Kr 36,41Kroner
Hele oppskriften veier1 686 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta svoren av baconet og mal bacon, svinekjøtt og kalvekjøtt en gang på kjøttkvern.

Hakk løken og stek den i smør til den er mør.

Bløt brødraspet i melken. La det stå og svelle. Bland kjøtt, løk og oppbløtt brødrasp. Tisett persille og krydder.

Lag paideigen ved først og sikte melet og saltet, ha i olje og tilsett vann til passe fast deig. Arbeid deigen godt og la den hvile 30 minutter.

Kjevle deigen ut, strekk og dra den til den er så tynn at vi kan se gjennom den.

Legg kjøttet på deigen og form deigen rundt kjøttet så den passer til formen. Smør formen og legg deigen i.

Pensle paien med egg og sett den midt i ovnen ved 220 C i 1 time og 10 min. Senk temperaturen til 190 C etter 25 minutter.

Server varm med kokte grønnsaker, eller kald med en grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12519)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Østerrike
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skinkepai.Skinkepai.
Denne retten har 189,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med juleskinke og rødkål.Pai med juleskinke og rødkål.
Denne retten har 209,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med brokkoli og skinke.Pai med brokkoli og skinke.
Denne retten har 161,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mager skinkepai.Mager skinkepai.
Denne retten har 144,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Terte med strandaskinke.Terte med strandaskinke.
Denne retten har 223,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.