Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Østers Rockefeller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
24stkøsters
125grsmør
0,75dlpersille, finhakket
0,5dlselleri, finhakket
0,75dlsjalottløk, finhakket
1feddhvitløk
4bunt(er)brønnkarse
0,75dlfenikkel, finhakket
60grloff, revet
0,5dlpernod eller anislikør
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Melk
Selleri
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Østers Rockefeller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier163,32356,53Kcal
Protein4,229,21gram
Karbohydrat4,6510,15gram
Kostfiber0,471,03gram
Fett12,6327,57gram
Mettet fett7,7816,98gram
Alkohol1,89 %
Salt0,481,05gram
Pris på oppskriftenKr 20,39Kr 44,51Kroner
Hele oppskriften veier873 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Oysters Rockefeller)

Mens stekeovnen står og blir varm, gjør man i stand østersene, som åpnes men ligger i skallene. Ta vare på eventuell kraft. Legg seks østers i hver av de fire ildfaste formene eller smelt smøret i en kasserolle, tilsett persille, selleri, løk og finhakket hvitløk og la blandingen stå og surre noen minutter.

Tilsett finhakket brønnkarse og fennikel og la blandingen surre enda noen minutter til den er myk. Tilsett et par ss østerskraft.

Findel blandingen i hurtigmikser, tilsett revet loff og smak til med salt, pepper og pernod. Legg 1 liten skje av blandingen på hvert enkelt østers, fordel den helt ut til skallkanten. Sett formene i stekeovnen ved 250 C og gratiner retten til sausen begynner å småboble, 3-4 minutter. Server straks den er ferdig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6267)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.