Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Østers naturell 1



Østers naturell 1 oppskrift.
Fotograf: Kim Holthe
Østers naturell er en fransk klassiker som gjerne serveres med champagne. Det er når østers serveres naturell at den naturlige særegne smaken kommer til sin rett.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 24stkøsters. Bruk bare levende østers
1stksitron
salt, pepper og litt kajenne

Tilbehør:

loff og smør
1stklime


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Østers naturell 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier44,3942,79Kcal
Protein6,155,93gram
Karbohydrat0,840,81gram
Kostfiber1,061,02gram
Fett1,591,53gram
Mettet fett0,310,30gram
Salt0,170,17gram
Pris på oppskriftenKr 16,49Kr 15,90Kroner
Hele oppskriften veier386 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og skrubb flatøsters godt.
Legg østersen i en serviett med den spisse enden mot deg.
Sett kniven i skille mellom skallene.
Press og skjær over lukkemuskelen som ligger litt inn fra kanten..
Bøy forsiktig opp skallet, pass på at østerskraften ikke renner ut.

Anrett østersen på is og server med sitron, lime, salt, pepper og litt kajennepepper.

Tips:
en østerskniv er et godt hjelpemiddel til å åpne østers med.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23544)
Tilberedningstid: 1-10 min
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Østers naturell 1.Østers naturell 1.
Denne retten har 44,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.