Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Østers-sushi




Ingredienser

østers
grøtris
risvinseddik
sukker
nori
soyasaus
wasabi (grønn pepperrot)


Annonse


Fremgangsmåte:

Sushi betyr ris kokt med eddik. Så her koker vi rundkornet ris, gjerne grøtris, med litt risvinseddik og sukker. Bre risen ut over et flak nori, det vil si valset og tørket porfyratare.

Rull sammen til en pølse, skjær den i pene skiver. Åpne østers og legg skjellmat på hver skive. Skivene skal dyppes i soyasaus rørt ut med litt wasabi, det vil si japansk grønn pepperro

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7884)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.