Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Østerssuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkøsters
5grnormalsaltet kjøttIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stksjalottløk
0,1grgurkemeie
0,5grcurry madras (krydder, mild type)
0,5dløsterssaft, fra de rensede skjellene
4dlusukret eplemost
10grnormalsaltet smør
sjøsalt
kvernet svart pepper

Skum:

1stksjalottløk
2dltørr hvitvin
2dlfiskekraft
2dlkremfløte
10blad(er)sitronverbena
20grkaldt meierismør
0,25stksitron, saften
sjøsalt
kvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Østerssuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108,17341,14Kcal
Protein1,514,76gram
Karbohydrat4,0512,77gram
Kostfiber0,240,76gram
Fett8,3226,24gram
Mettet fett5,2816,65gram
Alkohol1,51 %
Salt0,140,44gram
Pris på oppskriftenKr 6,43Kr 20,28Kroner
Hele oppskriften veier1 262 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens østersen og hold den kald.

Finkutt sjalottløk og fres i smøret med gurkemeie og curry. Tilsett østerssaft og eplemost. Kok inn til 2 dl. Rør inn smøret og smak til med salt og nykvernet svart pepper.

Lag skum. Kok løken opp med hvitvin og kok inn til ½ dl. Tilsett fiskekraft og kok inn til 2 dl. Tilsett 1,5 dl kremfløte og kok inn til 2 dl.

Kjør opp i mikser med verbena og smør. Smak til med sitron, salt og pepper, og sil.

Pisk opp ½ dl kremfløte halvstiv og bland inn i suppen.

Varm østersen i 15 sekunder i buljongen. Server i gjennomsiktige glass med østers og buljong i bunnen og topp med kremen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7223)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.