Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Østerssuppe 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
25stkøsters
1literfiskekraft
1litermild kjøttbuljong
100grsmør
60grhvetemel
2stkeggeplommer
2dlfløte
1tssitronsaft
1dashpepper
1tsansjosessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Østerssuppe 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80,07353,67Kcal
Protein2,4911,00gram
Karbohydrat1,948,57gram
Kostfiber0,080,35gram
Fett6,9130,52gram
Mettet fett4,1018,11gram
Salt0,683,01gram
Pris på oppskriftenKr 3,40Kr 15,02Kroner
Hele oppskriften veier2 650 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Åpne østersene og hell saften fra skallet og skjegget i et emaljert kokekar. Hell i litt fiskekraft og sitronsaft. La det trekke 15 minutter. Sil kraften.
Bland fiske- og kjøttkraften, og varm opp til kokepunktet. Hell kraften opp, men hold den varm.

Smelt smøret, ha i melet og rør godt sammen. Spe litt etter litt med den kokende kraften. Rør hele tiden. Kok opp. Rør i østerskraften. Ha salt, pepper og ansjosessens i suppen. Pisk alt sammen. Legg østersene i den kokende suppen et øyeblikk før servering, men de må ikke koke.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13874)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.