Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Østerssuppe fra Hordaland




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literfiskebuljong
300grøsters
1dlcrème fraîche
2stkeggeplommer
1,5dltørr hvitvin
litt finhakket estragon


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Østerssuppe fra Hordaland med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier55,27218,45Kcal
Protein3,7014,62gram
Karbohydrat0,240,95gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett3,6914,58gram
Mettet fett1,716,76gram
Alkohol0,90 %
Salt0,311,21gram
Pris på oppskriftenKr 6,79Kr 26,84Kroner
Hele oppskriften veier1 581 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp buljongen, ha i estragon, østerslake og vin, og varm alt til kokepunktet. Visp sammen eggeplommer og crème fraîche i en bolle før det hele vispes inn i suppen. Smak til med salt og pepper. Varm suppen til under kokepunktet, men pass på at den ikke koker. Rør godt underveis.

Fordel østersene i tallerkenene, hell suppen over og server retten straks. Ristet loff eller ferske rundstykker er godt som tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13678)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.