Gå til forsiden av matoppskrift.no



Abbacchio all forno con patate


Oppskriften på Abbacchio all forno con patate har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5literhvitvin
1,5kglammekølle
10feddhvitløk
4kvist(er)rosmarin
1dashsalt
1dashpepper
2kgpoteter
2dlolivenolje


Fremgangsmåte:

Stikk huller i lammets øverste del, fyll med hvitløk (5 fedd) og krydder. Hell olivenolje over. Settes i ovn ved 180 grader. Når kjøttet har fått kulør vendes det, hvitvinen helles over og stekingen fortsetter til vinen er nesten fordampet - ca. 1 1/2 time.

Ovnstekte poteter:
Potetene skjæres i store båter. Tørr dem godt i et tøystykke og hell dem i et ildfast fat med resten av hvitløket, rosmarinen og masser av olje (feddene skal være hele, men knuste).

Salt og pepper. Poteter, krydder og olje blandes godt. Stekes i ovnen ved 180 grader i ca. 1 time. Ryst fatet av og til under stekingen.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22055)
Kategori: Ovnsrett
Land: Italia

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 144,65 Kcal Forklaring?
Protein 8,24 g
Fett 8,25 g
Karbo 6,77 g
Pris 8,76.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!