Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Abborgryte 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkabborer á ca 300 g
1tssalt
2sssmør eller margarin
0,5dlpersille, hakket
0,5dldill, hakket
1dlvann
1sshvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Abborgryte 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,55273,46Kcal
Protein16,1040,19gram
Karbohydrat0,812,02gram
Kostfiber0,120,30gram
Fett4,6311,56gram
Mettet fett2,746,84gram
Salt0,822,05gram
Pris på oppskriftenKr 11,33Kr 28,28Kroner
Hele oppskriften veier999 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap, rens og vask fiskene. Dryss salt inni og utenpå.

Smør en lav, vid gryte med litt av smøret eller margarinen. Dryss halvparten av det kryddergrønne i bunnen av gryten. Legg i fiskene med buken ned. Hell på vann og dryss resten av krydderurtene over. La åborene trekke under lokk i ca 10 minutter.

Lag en smør-mel-bolle av melet og resten av smøret eller margarinen. Bland jevningen forsiktig i gryten og la retten småkoke videre i 4-5 minutter.

Server kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8400)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.