Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Abborkaviar




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grfersk abborrogn
1tssalt
1ssfinhakket løk
2clkonjakk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Abborkaviar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier148,37351,64Kcal
Protein18,8844,75gram
Karbohydrat1,593,77gram
Kostfiber0,080,19gram
Fett5,2712,49gram
Mettet fett1,222,89gram
Alkohol2,70 %
Salt3,097,33gram
Pris på oppskriftenKr 17,99Kr 42,64Kroner
Hele oppskriften veier237 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern alle hinner og årer på rogneposen.

Ha rogna i en bolle med 1/2 liter vann. Rør forsiktig i 2-3 minutter for at resten av bindestoffet som holder rogna sammen blir oppløst. Slå først rogna over en sil for å fjerne mesteparten av vannet.

Fyll den deretter over i et tynt klede eller liknende, og heng den opp på et egnet sted i 7-8 timer for at resten av vannet skal renne av.

Bland rogna med salt, og ha den over på tett glass. La kaviaren modne to dager før du tilsetter konjakk og løk. Deretter bør kaviaren brukes umiddelbart.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9485)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.