Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Abborsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Kraft:

3kgsmåabbor og beinIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4litervann
1stkløk
2stkgulrøtter
50grpersille- eller sellerirot
0,5stkpurre
2stklaurbærblad
10stkhel pepper
1sssalt
1stksitron, saften

Jevning:

120grMargarin
160grhvetemel

Garnityr:

500grrenskåret abborfilet
400grgulrøtter
400grpersille- eller sellerirot
400grpurre
3dlfløte
1dlkraft fra sylteagurk
rømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Abborsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier49,33341,30Kcal
Protein2,0914,46gram
Karbohydrat3,1822,00gram
Kostfiber0,765,26gram
Fett2,9720,55gram
Mettet fett1,359,34gram
Salt0,332,30gram
Pris på oppskriftenKr 2,65Kr 18,33Kroner
Hele oppskriften veier6 919 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask fisk og bein. Ha disse i en stor kjele og hell over kaldt vann til alt er godt dekket.

Vask og rens grønnsakene. Kutt disse i terninger på 2-3 cm.

Kok opp fisk og bein. Skum av. Tilsett grønnsaker og krydder. La alt koke forsiktig i 30 minutter. Sil av og sett kraften til side mens du forbereder resten.

Lag jevning av smør og mel. Spe med varm fiskekraft og la suppen koke i minst 15 minutter.

Kutt grønnsakene i passende terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.

Kok deretter fiskefiletene i grønnsakvannet.

Tilsett kraft fra sylteagurken til suppen samt fløte. Ha i grønnsakene og smak til med salt

Rømmen og de kokte fiskefiletene har du direkte i tallerkenen ved servering.

Om du har gressløk for hånden, så strø denne finhakket over hver tallerken til slutt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7184)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.