Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Abborsuppe 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Kraft:

3 kg småabbor og bein
4litervann
1stkløk
2stkgulrøtter
50grpersille- eller sellerirot
0,5stkpurre
2stklaurbærblad
10stkhel pepper
1sssalt
1stksitron, saften

Jevning:

120grMargarin
160grhvetemel

Garnityr:

0,5kgrenskåret abborfilet
400grgulrøtter
400grpersille- eller sellerirot
400grpurre
3dlfløte
1dlkraft fra sylteagurk
rømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Abborsuppe 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier49,33341,30Kcal
Protein2,0914,46gram
Karbohydrat3,1822,00gram
Kostfiber0,765,26gram
Fett2,9720,55gram
Mettet fett1,359,34gram
Salt0,332,30gram
Pris på oppskriftenKr 2,65Kr 18,33Kroner
Hele oppskriften veier6 919 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask fisk og bein. Ha disse i en stor kjele og hell over kaldt vann til alt er godt dekket.

Vask og rens grønnsakene. Kutt disse i terninger på 2-3 cm.

Kok opp fisk og bein. Skum av. Tilsett grønnsaker og krydder. La alt koke forsiktig i 30 minutter. Sil av og sett kraften til side mens du forbereder resten.

Lag jevning av smør og mel. Spe med varm fiskekraft og la suppen koke i minst 15 minutter.

Kutt grønnsakene i passende terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.

Kok deretter fiskefiletene i grønnsakvannet.

Tilsett kraft fra sylteagurken til suppen samt fløte. Ha i grønnsakene og smak til med salt

Rømmen og de kokte fiskefiletene har du direkte i tallerkenen ved servering.

Om du har gressløk for hånden, så strø denne finhakket over hver tallerken til slutt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11815)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.