Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Abborsuppe fra Akershus




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Dette er en relativt ny oppskrift basert på lokale råvarer.

Rens fisken. La den trekke en stund, hel eller oppdelt, i vann tilsatt salt og noen hele pepperkorn. Ta opp fisken og rens den for bein. Sil kraften. Smelt smør, rør i hvetemel og spe med fiskekraft. Tilsett 20% fløte, gressløk, raspet gulrot og til slutt fiskebitene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13497)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.