Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150gragurk, finhakket
150grtomat, finhakket
3dlyoghurt, pisket
1dashsalt
1tssukker
2tssolsikkeolje
1tssvarte sennepsfrø
1tsspisskummenfrø
2tskorianderblader, finhakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier60,9696,41Kcal
Protein2,614,13gram
Karbohydrat4,597,26gram
Kostfiber0,691,09gram
Fett3,425,41gram
Mettet fett1,272,01gram
Salt0,220,34gram
Pris på oppskriftenKr 3,29Kr 5,20Kroner
Hele oppskriften veier633 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Denne indiske salaten serveres ofte sammen med et sterkt krydret måltid for å dempe den brennende virkningen.

Bland sammen agurk, tomat, yoghurt, salt og sukker.

Varm oljen i en liten kjele. Tilsett sennepsfrø og spisskummenfrø. Hell frøene og oljen over yoghurten når frøene har sluttet å sprette.

Serveres kald med et dryss av koriander.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6355)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kalde retter
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.