Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Agurk/rabarbrasalat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkagurk
Ca 2,5stang(stenger)rabarbra
1sssalt
1ssbrunt sukker
2dlvann
1dlsukker
Vineddik


Annonse


Næringsdeklarasjon for Agurk/rabarbrasalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier57,96240,53Kcal
Protein0,502,08gram
Karbohydrat13,3455,36gram
Kostfiber0,943,90gram
Fett0,080,33gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt2,389,86gram
Pris på oppskriftenKr 2,84Kr 11,79Kroner
Hele oppskriften veier830 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell en agurk og skjær den i tykke skiver. Gjør det samme med rabarbra. Begge deler saltes og sukkeres .
La det hvile i ca. 15 min. og vrid det fri for vann.
Kok vann og rørsukker opp, smak til med en god vineddik, og la agurk og rabarbra trekke oppi i 1 døgn.
Vend feks litt friskhakket dill i før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22248)
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.