Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Aioli 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3feddhvitløk
1sssmuler av fersk loff
10stkmandler, skåldede
1stkeggeplomme
1dlolivenolje
sitronsaft
1dashsalt
hvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Nøtter
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Aioli 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier701,83953,79Kcal
Protein4,956,73gram
Karbohydrat4,115,59gram
Kostfiber1,101,49gram
Fett73,71100,17gram
Mettet fett10,6414,46gram
Salt0,791,08gram
Pris på oppskriftenKr 5,56Kr 7,56Kroner
Hele oppskriften veier136 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Støt eller knus hvitløk og mandler. Bland inn brødsmuler og eggeplomme. Rør olivenoljen forsiktig inn, uten at sausen skiller seg.

Blir den for tykk, kan den tynnes ut med noen dråper vann.

Smak til med sitron, salt og hvit pepper.

Sausen får en kraftig smak av hvitløk og olivenolje.

Passer svært godt til skalldyr.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7302)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.