Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Akevittsild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 7stk filetkryddersildfileter
3dlhvitvinseddik
0,5dlakevitt
2sssukker
6stkeinebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tshel pepper
1ssdill
1tstimian
1stkrød løk i skiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Akevittsild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,251 946,76Kcal
Protein7,89122,63gram
Karbohydrat3,1749,27gram
Kostfiber0,213,26gram
Fett8,13126,36gram
Mettet fett1,5624,25gram
Alkohol1,06 %
Salt1,6325,28gram
Pris på oppskriftenKr 12,00Kr 186,52Kroner
Hele oppskriften veier1 554 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sildefiletene vaskes og tørkes og skjæres i passelige biter.

Kok lake av eddik, sikker, einebær og pepper. Avkjøl laken.

Hell kald lake over sild og løk i skiver. Tilsett akevitt, finhakket dill og timian.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11367)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatsild 4.Tomatsild 4.
Denne retten har 170,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.