Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Akkarkaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgrenset og flådd akkar
2stkegg
0,5dlsoyaolje
2dlmelk
50grløk
1dlpersille, hakket
2sspotetmel
1sssalt
1tspepper
0,25tsmuskatnøtt, revet
griljernmel
1dashsmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Melk
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Akkarkaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116,82244,69Kcal
Protein11,3123,69gram
Karbohydrat2,525,28gram
Kostfiber0,240,50gram
Fett6,7814,20gram
Mettet fett1,813,79gram
Salt1,793,75gram
Pris på oppskriftenKr 4,14Kr 8,67Kroner
Hele oppskriften veier1 257 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finner og armer fra akkar som er renset og vasket males en gang i kvern til farse.

Ha farsen og resten av ingrediensene i en stor bolle, og bland godt sammen. Tilsett griljernmel etter behov for å få en tørrere farse.

Form farsen til runde 1 cm tykke karbonader, som stekes brune i smør.

Server akkarkakene med salat, tomat, løk og majones.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11717)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.