Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Akkaromelett




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grakkar
stekemel, hvetemel tilsatt salt og pepper
1dashsmør
100grkål
50grløk eller purre
20grsellerirot
200grgulrøtter
100grkålrot
1sssoyasaus
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Melk
Selleri
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Akkaromelett med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63,59158,53Kcal
Protein8,2420,54gram
Karbohydrat3,157,85gram
Kostfiber1,233,07gram
Fett1,734,31gram
Mettet fett0,731,82gram
Salt0,541,35gram
Pris på oppskriftenKr 3,39Kr 8,45Kroner
Hele oppskriften veier997 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens akkaren. Flå og kutt den i 1 x 5 cm biter. Akkarbitene vendes i stekemel før de stekes brune i brunet smør i godt varmet panne. Sett til side.

Kål, løk og selleri skjæres i strimler, og gulrøtter og kålrot raspes på råkostjern. Grønnsakene freses i smør i varm panne. Tilsett soyasaus og fres til grønnsakene er halvferdige, ca 3 min. Sett til side.

Legg akkarbitene tilbake i pannen med grønnsakene og smak til med salt og pepper. Retten serveres med ristet loff og smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11718)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.