Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Aligator chili




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
450gralligator kjøtt
2ssolivenolje
1stk storløk hakket
1feddhvitløk, hakket
1stk storpaprika hakket
1boks(er)tomater og chili ca 275 gram det kan evt brukes tomater og noen chilier i lake.
1boks(er)pintobønner eller andre
1liten bokstomatpure
1tsspisskummen
1stkjalapeneo pepper hakket
2,5dlrødvin merlot
Salt og pepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Aligator chili med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78,01374,15Kcal
Protein6,6431,85gram
Karbohydrat5,5926,81gram
Kostfiber1,889,02gram
Fett1,788,54gram
Mettet fett0,170,82gram
Alkohol1,33 %
Salt0,200,94gram
Pris på oppskriftenKr 11,99Kr 57,51Kroner
Hele oppskriften veier1 918 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kutt kjøttet i biter og fjern fett. Kok det i vann med salt og pepper i ca 20 minutter. Hell av og sett til side.

Ha olje i en jerngryte og surr løk, paprika og hvitløk. Sauter til løken er gyllen. Ha i bønner, tomater, chilier, tomatpure, salt, pepper, spisskummen og jalapeno. La det surre på svak varme i 40 minutter.

Ha så i kjøttet og la det surre på svak varme i 2-3 timer. Ha i vinene den siste halve timen. Server med varmt brød, rødvin eller øl.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14403)
Kategori: Gryterett
Land: Cajun
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.