Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Alkebiff




Ingredienser

Alker


Annonse


Fremgangsmåte:

Legg alken med ryggen nedover. Skjær hodet av. Skjær et snitt langs brystbenet og ned mot halen. Vreng skinnet til side. Skjær føtter og vinger av. Ta innvollene ut og skyll fuglen godt. Skjær brystet av. Med en kjøtthammer banker du nå alkebrystene, drysser dem med salt og pepper og steker dem på pannen.

Server dem med brunt løk og poteter til.

Resten av alken kan kokes og kjøttet pilles av beina.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22828)
Kategori: Stekepanne
Land: Grønland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.