Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Alligator jambalaya




Ingredienser

4 porsjoner

1 Halvt kilo marineret alligatorkjøtt
1 Sterk italiensk pølse skåret i terninger
1 Grønn pepper
1 Kopp hakket persille
1 Kopp hakket bladselleri
2 Bokser flådde tomater
2 Kopper kyllingfond
2 Store løk hakket
2 Teskje oregano
2 Stor skvett Tabasco
2 Fedd hvitløk, knust
2 Kopper ris
Olivenolje
Salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Ta en stor gryte, helst i støpejern og sauter de grønne pepper, persille, bladselleri, løk og hvitløk. Ha deretter tomater og kyllingfond i gryten.

Dekk gryten med bakepapir og sett den midt i en forvarmet ovn (200 grader). La retten bake i 25 minutter.

Skjær alligatorkjøttet i terninger, og ha resten av ingrediensene i gryten. La det surre inntil væsken er absorbert av risene. Rør jevnlig så risen ikke brenner fast

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21602)
Kategori: Gryterett
Land: Amerika

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.