Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Alt-i-ett-gryte med krydderurter.




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5literråskrelte poteter
1stk storpurre
3stkgulrøtter
2stkløk
10stkkorn allehånde
1tssellerisalt
0,5tssalvie
0,5tstimian
0,5tsmerian
1stklaurbærblad
1halvflaske(r)øl
0,5dlfinklippet persille
Ca 0,5kgmiddagspølser


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-selleri
Spor-av-sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Alt-i-ett-gryte med krydderurter. med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95,54447,15Kcal
Protein3,7417,50gram
Karbohydrat6,8031,83gram
Kostfiber1,306,08gram
Fett5,0923,82gram
Mettet fett2,3811,14gram
Alkohol0,71 %
Salt0,673,13gram
Pris på oppskriftenKr 4,05Kr 18,96Kroner
Hele oppskriften veier1 872 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær poteter og grønnsaker i terninger og legg dem lagvis med krydderdryss i en serveringsgryte.
Hell over ølet og la gryten trekke i ca. 25 min
Flå pølsen og skjær den i skiver eller terninger, og bland den med grønnsakene. La alt bli gjennomvarmt. Strø over mye persille ved serveringen.

Tilbehør : sennep og brød

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grip’s verden
(Intern: 17890)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.