Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Amerikansk kirsebærpai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
175grHvetemel
125grSmør
4sssukker
1tsKanel, støtt
2ssCreme fraiche

Fyll:

500grKirsebær, friske søte, uten stener
Evt.Sukker
2ssMaizena maisstivelse
25grMandler, skåldede


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Amerikansk kirsebærpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier250,922 425,14303,14Kcal
Protein3,1530,443,81gram
Karbohydrat28,28273,3334,17gram
Kostfiber1,6716,142,02gram
Fett13,54130,8616,36gram
Mettet fett7,8175,489,44gram
Salt0,171,660,21gram
Pris på oppskriftenKr 6,06Kr 58,57Kr 7,32.-
Hele oppskriften veier967 totalt967 pr porsj121 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smuldre smøret i melet. Tilsett sukker, kanel og creme fraiche, og elt deigen lett sammen. Legg deigen i kjøleskap et par timer.
Bland kirsebær, evt. sukker og maisstivelse i en skål.
Skåld og hakk mandlene grovt.

Rull 3/4 av deigen ut, og kle en terteform . Fordel kirsebærfyllet i tertebunnen. Dryss mandlene over.
Rull resten av deigen ut, og skjær den i smale strimler. Flett strimlene over fyllet.
Bak terten ca. 20 min. ved 200 grader C. på midterste ovnrille.
Dryss terten med litt melis like før den skal spises, den kan serveres lunken eller kald.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26091)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 289,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.