Amerikansk kjøttgryte(0.B)


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,6dlolivenolje til bruning
Ca 1,75kgoksekjøtt
1literkraft (kjøtt,grønnsak) eller vann
1kvist(er)rosmarin, timian og merian
1stklaurbærblad
2stk storgulrøtter
2stang(stenger)stangselleri
1stk storløk
1stksøtpotet


Fremgangsmåte:

Brun kjøttet i varm olje i en stor jerngryte. Hell på kraft, urter og salt, og kok opp. Demp varmen og la det småkoke i 1-1,5 timer.

Rens grønnsakene og kutt dem i biter. Ha dem opp i gryten og kok ytterligere. 45-60 minutter. Sjekk at kjøttet er mørt før servering og evt kok litt mer. Server med evt flere grønnsakstyper.

Gryten kan og lages dagen i forveien og er ett solid måltid.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 14216)
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Amerika

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 85,32 Kcal
Protein 11,22 g
Fett 3,44 g
Karbo 2,08 g
Pris 7,82.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!