Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Amerikansk pai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paideig:

2kopp(er)Hvetemel
Ca 0,25kopp(er)sukker
0,75kopp(er)Margarin
1stkegg

Fyll eplepai / blåbærpai:

4kopp(er)blåbær eller 4 store epler
0,75kopp(er)sukker
3sshvetemel
0,25tskardemomme
0,2tssalt
1sssitronsaft - kun i blåbærpai
1stkegg lettvispet med 1 spiseskje vann
Ca 1,5ssmargarin, smeltet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Soya
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Amerikansk pai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier250,78446,05Kcal
Protein4,047,19gram
Karbohydrat33,7259,98gram
Kostfiber2,714,82gram
Fett10,4818,64gram
Mettet fett2,113,75gram
Salt0,270,48gram
Pris på oppskriftenKr 7,48Kr 13,30Kroner
Hele oppskriften veier1 423 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1 kopp tilsvarer ca. 2,5 dl.

Slik gjør du
Paideig - Bruk helst foodprosessor;
Bland mel og sukker og tilsett romtemperert margarin litt og litt (ikke smeltet). Tilsett egg og bland til deigen blir klissete. Rull deigen til en ball, pakk den i plasfolie og legg den i kjøleskapet i 1 time.

Fyll:
Skrell eplene og kutt dem i båter. Bland med resten av ingrediensene. Dersom du lager blåbærpai blandes de friske bærene med resten av ingrediensene.

Smør og strø en ildfast paiform på ca. 22 diameter. Del deigen i to deler (bunn og topp). Kjevle ut bunnen, legg i fyllet, kjevle ut toppen og legg over. Toppen kan lages med ulike motiv som skjæres til FØR du legger den over fyllet. Kaken blir finest dersom den pensles med lettpisket egg før den stekes. Stek kaken ved 175 grader i ca. 40 minutter. Server den lunken med vaniljeis.

Kilde: Lise Myrdal

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1419)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Smuldrepai på grillen.Smuldrepai på grillen.
Denne retten har 238,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fruktterte 2.Fruktterte 2.
Denne retten har 140,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.