Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Anananaslikørsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,25dlusøtet ananasjuice
0,5dllysebrunt sukker
4ssvann
2tsarrowrot
4ssbenedektinerlikør
1skive(r)hermetisk ananas, i biter
1ssfinhakkede valnøtter
6stkdadler , uten stein
1knivsoddallehånde
0,5sssmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Anananaslikørsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier169,37245,19Kcal
Protein0,861,24gram
Karbohydrat27,7440,16gram
Kostfiber1,041,51gram
Fett3,595,20gram
Mettet fett1,652,39gram
Alkohol2,94 %
Salt0,060,08gram
Pris på oppskriftenKr 10,09Kr 14,61Kroner
Hele oppskriften veier434 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 3 ¼ dl)

Varm juice og sukker ved svak varme i en kjele. Rør av og til.

Bland vann og arrowrot, og tilsett det i juicen. Rør ved moderat varme til sausen begynner å tykne. Sett opp varmen og la blandingen nå kokepunktet. Slå ned varmen igjen og tilsett resten av ingrediensene, unntatt smøret. Rør om i et minutt eller to.

Tilsett smøret og rør til det smelter.

Sausen serveres varm til dessertpuddinger, kokt frukt og vaniljeis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7494)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.