Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ananas chips




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk liteananas ca. 400 g
1stksitron saften
1dlvann
50grsukker


Annonse


Næringsdeklarasjon for Ananas chips med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier56,72380,59Kcal
Protein0,372,48gram
Karbohydrat13,2388,77gram
Kostfiber0,805,37gram
Fett0,080,54gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 2,14Kr 14,36Kroner
Hele oppskriften veier671 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær topp og bunn av ananasen. Sett den på en av snittflatene og skjær så skrelllet av. Skjær ananasen i så tynne skiver som mulig på tvers av lengderetningen (2-3 mm). Ha skivene i en skål, hell sitronsaften over.

Kok vann og sukker opp og hell så den sirup ned til ananasskivene. Ryst rundt så alle skivene er dekket og marinér dem til de er helt kalde. La dem dryppe grundig av og fordel så skivene på bakepapir på bakeplater og tørk dem ved 75 grader varmluft, 5-6 timer inntil ananas-skivene er knusktørre.

Oppbevar dem i en lufttett boks - opp til 2-3 dager - før de skal spises, med noe mildt, bløtt, søtt, kølig, smeltende.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21850)
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.