Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ananasterte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grhvetemel
150grsmør
0,5dlvann

Fyll:

300grananas i boks
40grhvetemel
250grsukker
1knivsoddsalt
2stkegg
1sssitronsaft
15grsmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Ananasterte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier304,173 732,80466,60Kcal
Protein4,4254,246,78gram
Karbohydrat43,30531,3866,42gram
Kostfiber1,0713,131,64gram
Fett12,35151,5618,95gram
Mettet fett7,4491,3011,41gram
Salt0,232,850,36gram
Pris på oppskriftenKr 2,48Kr 30,43Kr 3,80.-
Hele oppskriften veier1 227 totalt1 227 pr porsj153 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Sikt melet med en anelse salt. Tilsett smøret i biter og samle deigen med fingrene. Vannet skal være iskaldt og skal tilsettes litt etter litt til konsistensen tillater at deigen kan rulles. Deigen hviler et kvarter i kjøleskapet i folie eller film.

Del ananaskjøttet i passende stykker. Bland mel med sukkeret og en anelse salt og rør det sammen med eggene. Bland ananas-stykkene med sitronsaften og hell dem i eggblandingen. Rull tertedeigen ut og kle den smurte terteform med to tredjedeler av den og anbring ananas-fyllet ovenpå. Fordel noen små smørklatter hist og pist. Dekk med resten av tertedeigen.

Bak terten i den forvarmede ovn de første ti minutter ved ca. 230°C - senk så varmen og bak videre ved 180°C i en god halv times tid til toppen er pent brun.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27362)
Tilberedningstid: 90 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.