Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Anchoïade




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stksardellfileter
2feddhvitløk, i skiver
Ca 22grkapers
2dlolivenolje
ev. svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Anchoïade med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier533,48490,80Kcal
Protein5,805,34gram
Karbohydrat5,555,11gram
Kostfiber0,230,21gram
Fett54,1849,85gram
Mettet fett8,177,52gram
Salt3,403,13gram
Pris på oppskriftenKr 16,56Kr 15,24Kroner
Hele oppskriften veier368 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Støt sardeller, hvitløk og kapers til puré i en morter. Vend inn olivenolje, litt om gangen. Smak eventuelt til med pepper.

Serveres med rå grønnsaker, kokt egg eller ristet brød. Også godt til basis til dressing.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9526)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.