Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

And fylt med kokte poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storand, ca 3,5 kg
2,5kgbakepoteter
1kvist(er)timian
10stkhel pepper
2stklaurbærblad
3feddhvitløk
50grhvetemel
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for And fylt med kokte poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier246,281 897,67Kcal
Protein7,9961,57gram
Karbohydrat7,6458,87gram
Kostfiber0,806,16gram
Fett20,24155,96gram
Mettet fett5,7944,61gram
Salt0,120,93gram
Pris på oppskriftenKr 8,85Kr 68,19Kroner
Hele oppskriften veier4 623 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ben ut anden fra ryggsiden og sy den sammen bortsett fra åpningen bak.

Potetene kokes møre og skrelles. Skjær dem i store biter og bland med timian, svartpepper, laurbærblad og finhakket hvitløk. Fyll anden.

Sy så anden helt sammen og bind den opp. Legg den i en langpanne. Brun den i ovn ved 250 C i ca 20 minutter. Hell av fettet og dryss melet i langpannen. Sett varmen ned til 175 C og brun melet i 10 minutter. Hell 1 ½ liter vann i pannen.

Stek i ytterligere 1 ½ - 2 timer. Ta pannen ut av ovnen og la steken stå og trekke i pannen i 20 minutter.

Sil stekesjyen og ha denne i en gryte. Skum av overskuddsfett og urenheter. Kok inn sausen til den blir passe tykk, og smak til med salt og pepper.

Server anden hel på et skjærebrett og trancher den ved bordet

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7985)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.