Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

And med kanelsvisker og appelsinsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkandebryst
1tsanisfrø
1tskoriander
1dashsalt
1dashpepper
8stksjalottløk
12stksvisker
1dlrødvin
1knivsoddkanel
litt sitronsaft
5dlappelsinjuice
1dashsmør
mandelpoteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for And med kanelsvisker og appelsinsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,19353,06Kcal
Protein7,6230,16gram
Karbohydrat6,1424,31gram
Kostfiber0,752,97gram
Fett3,1312,39gram
Mettet fett1,104,35gram
Alkohol0,64 %
Salt0,180,72gram
Pris på oppskriftenKr 16,60Kr 65,71Kroner
Hele oppskriften veier1 583 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin andebrystene og tørk godt av dem med kjøkkenpapir. Bruk en tang til å nappe vekk rester av fjærfester. Del brystene i to på skrått, slik man deler en toast i trekanter. Skjær vekk fett som henger utenfor brystene, og bruk en skarp kniv til å skjære det fettet som er igjen på brystene i striper, uten å skjære ned i kjøttet.

Gni bryststykkene godt inn med salt og pepper. Knus anisfrø og korianderfrø i en morter eller bruk undersiden av en tung kjele til å knuse krydderet, og gni dette inn i fetsidene. La dem hvile en stund med krydderet.

Rens og stek sjalottløkene i smør i en liten kjele på lav varme, til de mørnes., ikke brunes noe særlig. Dette kan med fordel gjøres i forveien.

Del sviskene i to eller tre deler. Ha dem i en liten kjele og hell på rødvinskvetten, ha i litt kanel, kok opp og la det putre til rødvinen er kokt inn. Press noen dråper sitronsaft over til slutt.

Kok opp appelsinjuicen og la den koke til det bare er en tredjedel igjen. Ha i noen små klatter med smør og pisk det inn til en saus.

Stek andebrystene i en panne på middels varme først i 12-15 minutter med fettsiden ned, deretter et par minutter på den andre siden.

Stek opp igjen sjalottløken, varm opp sviskene og sausen. Del bryststykkene i to, fremdeles skrått på langs, og server med mandelpoteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7999)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 80,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 96,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 284,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.