Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

And med madeirasaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk litegryteferdig and, 1 1/2-2 kg
1dashsalt
1dashpepper
sitron
1dashsmør eller margarin
100grhasselnøttkjerner

Saus:

4dlstekesjy
2tsarrowrot
2ssmadeira (portvin)
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for And med madeirasaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier307,03829,19Kcal
Protein9,7426,30gram
Karbohydrat0,812,19gram
Kostfiber0,621,67gram
Fett29,1478,70gram
Mettet fett7,7420,90gram
Alkohol0,19 %
Salt0,521,41gram
Pris på oppskriftenKr 11,33Kr 30,60Kroner
Hele oppskriften veier1 620 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta vare på innmaten, kok kraft på den, og finhakk den i sausen. Gni anden inni og utenpå med salt, pepper og drypp med sitron.

Bind opp anden og legg den med brystsiden opp på rist over langpannen. Pensle med smeltet smør, og la den steke ved 175 C uten speing og øsing i ca 1 1/2 time. Legg folie over hvis fuglen er ferdig brunet før den er ferdigstekt.

Kok ut langpannen med vann + buljong fra innmaten, og hell sjyen over i en bolle, slik at man kan skumme fettet etter en stund. Jevn sjyen med arrowrotmel rørt ut i litt vann, smak til med vin, og kanskje litt mer krydder.

Rist nøttekjernene i tørr stekepanne og gni så av skallet. Deretter frees nøttene i litt brunet smør, og serveres ved siden av anden på fatet.

Som tilbehør anbefales små brunete, og gjerne glaserte kulepoteter. En fruktsalat av hermetiske mandarinbåter, blå og grønne druer og finskåren endivier. Eller by på kokte svisker og epler. Frukt passer alltid godt til fet mat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7962)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.