Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Andebryst med Bayersk saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkandebryst (700 - 800g)
1,5tssalt
ørlite svart pepper
2ssbrunt sukker
1,25dlpasserte bringebær
4dlbayer øl
2dlpresset appelsin
Ca 3,5sslys kraft
evt. litt maisenna
ruccola eller annen
småsalat
friske bringebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Andebryst med Bayersk saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94,70322,93Kcal
Protein8,3728,54gram
Karbohydrat6,2621,35gram
Kostfiber0,270,92gram
Fett2,919,92gram
Mettet fett0,883,00gram
Alkohol1,35 %
Salt0,913,10gram
Pris på oppskriftenKr 19,99Kr 68,17Kroner
Hele oppskriften veier1 364 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm ovnen til 150 gr varme. Snitt i fettsiden av brystene. Varm opp stekepannen. Stek dem med fettsiden ned et par minutter, til fin farge. Legg dem i en ildfast form med fettet opp. Sett i steketermometer og stek til kjernetemperaturen er 65 – 66 gr.
Det tar iallfall et kvarter. Ta dem ut og la hvile i folie minst 15 minutter.

Saus:
Smelt sukker over middels varme. Tilsett passerte bringebær, øl, presset appelsin og kraft/fond. Kok opp og la det koke inn (reduseres) til ca. 5 dl. Sil. Rør ut maisenna i en kald vannskvett og visp det inn i sausen. La koke til det tykner.

Skjær andebryst i pene skiver og server med salat med friske bringebær og den gode sausen. Pasta eller lunt, nybakt brød til (helst et brød med øl i). Bayer eller pilsner i glassene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25785)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.