Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Andebryst med bjørnebærsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkandebryster á ca. 300 g
salt og pepper
50grMargarin

Saus

50grsukker
1,2dlrødvinseddik
250grbjørnebær
3dlsitronsaft
4dlhønsebuljong
1ssmaizena
50grMargarin
salt og pepper
2stkjulesalat
2dlsitronsaft
2dlsukker
70grMargarin
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Andebryst med bjørnebærsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112,621 265,47Kcal
Protein3,8943,71gram
Karbohydrat10,63119,45gram
Kostfiber0,9911,12gram
Fett5,8465,62gram
Mettet fett1,4316,07gram
Salt0,293,29gram
Pris på oppskriftenKr 9,99Kr 112,25Kroner
Hele oppskriften veier3 371 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riss andebrystenes skinn og krydre med salt og pepper. Brun dem i fett med skinnsiden nedover i 6-8 minutter. Når andebrystene begynner å ta farve, vendes de og stekes ytterligere ca. 5 minutter. Hold kjøttet varmt.

Brun sukkeret i en gryte, tilsett vineddiken og la den koke litt inn. Tilsett halvdelen av bjørnebærene og la dem koke opp sammen med sitronsaften. Tilsett buljongen og jevn den med maizenamel rørt ut i litt vann. Kok godt igjennom og sikt den. Pisk margarinen i og smak til med salt og pepper. Legg resten av bærene i og lunk dem i sausen.

Kok julesalaten mør i vann med salt og sitronsaft i ca. 20 minutter. Ta salaten opp, legg den i et tøystykke og press vannet av. Smelt og brun sukkeret i en gryte, tilsett margarinen og la det frese opp. Skjær julesalaten igjennom på langs og vend den i karamellen på pannen.

Serveres med råstekte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 22393)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 80,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 284,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 96,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.