Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Andebryst med kirsebærsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkandebryst
1boks(er)steinfrie kirsebær i lake
2ssvineddik
1sshønsebuljongpulver
1sskonjakk
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Andebryst med kirsebærsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137,33264,09Kcal
Protein14,5327,94gram
Karbohydrat7,0913,63gram
Kostfiber0,010,02gram
Fett5,2910,17gram
Mettet fett1,613,10gram
Alkohol0,46 %
Salt0,951,82gram
Pris på oppskriftenKr 33,98Kr 65,34Kroner
Hele oppskriften veier769 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik. Varm en teflonkjele og legg andebrystene med skinnsiden ned. Det skal ikke brukes fettstoff. Andebrystene skal steke i sitt eget fett. Bruk ganske sterk varme og la dem steke i 5 minutter. Deretter skal de snus og steke 10 minutter på den andre siden. Reduser varmen.

Ta kirsebærene opp av kraften og tørk dem godt. Ha dem i kjelen sammen med andebrystene når disse snus, og la dem trekke med de siste 10 minuttene.

Varm kirsebærsaften i en kjele sammen med hønsebuljongpulveret. Reduser væsken til det halve på svak varme. Ha salt og pepper i sausen og hell på konjakken, som er oppvarmet på forhånd. Flamber og slukk flammene raskt. La sausen hvile under lokk i 5 minutter.

La andebrystene hvile noen minutter før de skjæres i skiver. Server dem på et speil av saus, med kirsebær som tilbehør. Kokte grønne asparges passer godt til, sammen med fløtestuede poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7965)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andeconfit.Andeconfit.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.