Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Andeleverpaté




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grsmør i terninger
4stksjalottløk, hakket
500grandelever
1dlfløte
1dlkonjakk
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Andeleverpaté med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier288,38781,94Kcal
Protein9,1324,76gram
Karbohydrat2,526,83gram
Kostfiber0,180,49gram
Fett24,5366,51gram
Mettet fett15,1441,05gram
Alkohol2,95 %
Salt0,561,52gram
Pris på oppskriftenKr 45,72Kr 123,97Kroner
Hele oppskriften veier1 085 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens andeleveren. Fres løken i litt av smøret, tilsett leveren og stek i ca 5 minutter. Flamber med konjakk og hell alt i kjøkkenmaskin. Tilsett smøret og fløten og kjør blandingen glatt. Smak til med salt og pepper.

Hell over i serveringsterrin. Glatt overflaten. Hell over litt smeltet smør for å forsegle pateen.

Server pateen på brioche, på baguette eller stekt toast.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8000)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.